Turnsamling ble en suksess!

HTF

Helgen 9.-10. mars markerte Harstad Turnforening 125 års jubileumet med en storslått og inspirerende turnsamling i Harstadhallen.
Samlingen var åpen for alle foreningensmedlemmer. For at alle skulle kunne lære noe nytt, og få noen nye perspektiver var Norges mest merriterte turner Espen Jansen invitert nordover. I løpet av helgen fikk både foreningens aller yngste og aller eldste medlemmer øvd på både gamle kunster og lært nye. Trenerne fikk masse ny inspirasjon og har fått masse ny kunnskap de kan ta med seg inn i treningene framover. De aller ivrigste benyttet muligheten og var hele dagen, begge dagene.

Tusen takk til alle turnere, trenere og foreldre som kom og hjalp til! Takk til alle foreldre som bakte pizza til pausene! Takk til de som jobbet dugnad på kaia med å sette opp partytelt, og takk til Geir og Leif som spiste kake på torget og vant penger til turnforeningskassa fra Polar Kraft. Takket være den innsatsen som dere la ned, klarte vi å finansiere nesten hele turnhelgen.

Dere kan se flere bilder og lese rapport fra helgen hos Harstad Tidene:  Legenden tror på medlemseksplosjon: – Turn er alle idretters mor og iHarstad: Spretten 125-åring feiret seg selv i Harstadhallen lørdag.

Fikk du med deg dette?

Harstad Turnforening

Harstad Turnforening

Harstad Turnforening ble stiftet i 10.november 1898 og er en av de eldste i regionen. Vi er en stor klubb med mange medlemmer og jobber for at vi skal være en breddeklubb med mye turnglede.