Sommerturnskole

HTF

Samhold og vennskap skapes

I anledning Harstad Turnforening sitt 125 års jubileum arrangerte vi Sommerturnskole de to første ukene i årets sommerferie.

I hallen kunne de unge utfordre seg selv på trampetten, slå hjul, stå på hender og øve på andre triks. Opplegget sto våre Unge Trenere bak.

Takket være støtte fra Gjensidigestiftelsen, SeaWorks, Rekmont og Polar Kraft kunne vi gjøre dette tilbudet gratis for alle deltakerne.  Responsen var overveldende. Alle 184 som hadde meldt seg på før fristen gikk ut fikk tilbud om deltakelse. Flere ønsket å delta begge ukene av sommerturnskolnen, men måtte dessverre klare seg med en uke. Det var viktig for oss at så mange som mulig fikk prøve seg. Cirka 2/3 av deltakerne er ikke medlemmer av Harstad Turnforening per i dag, men den store økningen på ventelisten i etterkant indikerer at dette ga mersmak. Når turnhallen på Stangnes er ferdig neste høst, håper vi at vi kan tilby alle disse en plass i foreningen.

Harstad Turnforening ønsker å takke Gjensidigestiftelsen, SeaWorks, Rekmont og Polar Kraft for støtten til å arrangere Sommerturnskolen.

Sommerturnskolen ble godt omtalt i media:

Sunniva (17) og Emil (16) holder gratis turnskole for 180 barn: – Kan være utfordrende til tider

Fikk gave på 100.000 kroner: – Vi var ikke i tvil hva pengene skulle gå til

Fyller hallen med barn i de første ferieukene

Ungdom lager gratis skole for barn og unge i ferien

Fikk du med deg dette?

Harstad Turnforening

Harstad Turnforening

Harstad Turnforening ble stiftet i 10.november 1898 og er en av de eldste i regionen. Vi er en stor klubb med mange medlemmer og jobber for at vi skal være en breddeklubb med mye turnglede.