Påmelding

Eksisterende medlem

Medlemssystemet Mysoft er nå avviklet.

Medlemssidene er nå tilgjengelig på https://minidrett.nif.no/. Om man er med i flere idrettslag har man tilgang til alle her.  Her kan du endre adresse, telefonnummer osv selv. Logg gjerne inn og sjekk at de opplysninger vi har er korrekte. 

 

Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du lurer på noe iforhold til brukernavn osv. Det er ditt ansvar at vi har rett kontaktinformasjon så det er viktig at dere vedlikeholder profilen på medlemsnett.

 

Nye medlemmer fra andre turnforeninger

Harstad Turnforening tar imot tilflyttende medlemmer fra andre turnforeninger dersom det er ledig plass på partiene. Dersom ditt barn skal flytte fra en annen turnforening må det sendes e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende informasjon:

- Bekreftelse på medlemskap eller utmelding i/fra annen turnforening.

- Alder og antall års erfaring.

 

Deretter søkes det om medlemskap som beskrevet i neste punkt.

 

Nye medlemmer

De som tidligere har søkt medlemsskap via Mysoft ligger enda på ventelisten, denne viderefører vi.

  

Nye medlemmer må søke om medlemskap i Harstad Turnforening før de kan få plass på et parti. Dette gjøres via Min Idrett https://minidrett.nif.no/.
Veiledning finnes her:https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning#Medlemskap

 

Påmeldingen ligger åpen og vi vil i månedsskiftet august-september begynne å tildele plasser der det er ledig utfra de som har søkt medlemsskap. Om du ikke får plass i første runde med uttak kan det være flere muligheter utover høsten. Vi vil ta inn nye gymnaster etter nyttår dersom det er kapasitet på partiene.

 

Når du er godkjent som medlem og har fått plass på et parti vil du få tilsendt mail. Vær ekstra nøye med å fylle ut korrekt e-postadresse da e post er en av våre hovedkommunikasjonskanaler. Faktura kommer også på e-post. Pass på at dette er en e-post som sjekkes jenvlig.

 

Som utøvende medlem i Harstad Turnforening forplikter du deg til å betale:
- Medlemskontingent
- Treningsavgift for partiet/partiene du er påmeldt
- Administrasjonsgebyr på faktura (for tiden kr 20)

 

Medlemskontigenten er for tiden 150 kr og treningsavgiften for partiet vil variere noe alt etter hvor mange dager i uken du har trening. Pris for en trening i uken er 1050 kr pr år. Pris for en ekstra treningsdag i uka er for tiden 500 kr år for de som får tilbud om dette.

Vi oppfordrer sterkt minst en foresatt til å stå som medlem i turnforeningen, man får da stemmerett og valgbarhet på årsmøtet. I tillegg er man da forsikret om man er med å hjelper til på noen treninger. Det er ikke nødvendig for foresatte å søke om medlemskapet før etter at barnet eventuelt får tildelt plassen hos oss.

Når barnet får bekreftelse om tildelt plass, kan foresatt søke om eget medlemskap på samme link. Foresatt blir godkjent og får faktura på kontigent som er kr 150.

 

 

Alle medlemmer må følge treningsreglementet, det finner dere her

 

 

Oppsigelse av plass

Du kan når som helst si opp plassen. Du må da allikevel betale ut det turnåret du har begynt på. Se ellers treningsreglement for hva som kan føre til at man mister plassen.

Avmelding gjøres i Min Idrett og man skal også sende mail til:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen