søndag, 31 oktober 2021 15:09

Trening på vanlig vis fra mandag 1. november

Written by

Fra mandag 1. november gjennomfører vi treninger på vanlig vis igjen.


Vi mener at smittetilfellet vi hadde i klubben forrige helg ikke utgjør noen risiko og ingen andre i HTF ble smittet så vidt vi vet!
Veldig flott at mange særlig på RG og Rekrutt testet seg forrige helg!


Antall nye smittede pr dag i Harstad har gått nedover på slutten av uka med 3 smittede fredag og 1 ny smittet på lørdag? Det er veldig bra, men det er litt for få dager til å si at vi kan stole på at det fortsetter.

Det er fortsatt høy smitte i flere omkringliggende kommuner, herunder Ibestad, Evenes og ikke minst i Tromsø? Det er dessverre sannsynlig at vi også kan få en ny oppblomstring med smitte i Harstad. Vi har derfor valgt å stramme til HTFs coronaregler litt, og vil i løpet av dagen komme med nye coronaregler, men kort oppsummert vil det være 4 punkter som gjelder fremover:

1. Vær hjemme om du syk eller dersom du ikke er helt frisk (feber, luftveissymptomer eller andre coronarelaterte symptomer). Ha lav terskel for å teste deg.

2. Ha god hånd- og hostehygiene – Bruk håndsprit på vei inn og ut av hallen, og underveis i treningen.

3. All tilstedeværelse av gymnaster og trenere i hallen registreres i Spond på hvert parti. Dette er viktig for smittesporing og for medlemsadministrasjon.

4. Vær coronasmart for egen og andres sikkerhet. Ikke mingle mellom partiene i hallen og ikke kleng i kø og ved inn- og utgang. Ved bekreftet smitte i egen husstand anbefaler vi at man ikke kommer på trening samme uke. Ta kontakt med hovedtrener eller med styret dersom du er i tvil.

Velkommen på trening!

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen