Harstad Turnforening har et stort behov for egen turnhall!

300 barn og unge har i dag plass, mens over 500 barn står på venteliste!

Vet du om et lokale som er 800 m2 og som har 7,5 m i takhøyde? Eller vet du om en tomt som kunne egne seg for en turnhall?

Denne siden er ment som en konstant påminnelse om at byen som fostrer kretsmestere og nord-norgesmestere i troppsturn, prekert mangler gode nok fasiliteter og areal.

Vi trenger en hall fordi:
* de barna og ungdommene som turner i dag skal få utvikle seg på best mulig måte
* det sliter på utstyr og motivasjon å dra utstyr inn og ut av hallen for hver eneste trening, flere dager i uka hele året
* mer enn 500 barn og unge ønsker å turne, men får ikke plass pga sprengt kapasitet
* vi tror at bedre treningsforhold vil motivere flere voksne til å bli trenere
* Harstad turnforening har de siste årene hevdet seg både i kretsmesterskap og i NNM

Når Tromsø, Narvik og Kabelvåg klarer å bygge egne turnhaller, så må også Harstad få det til. Kan du bidra på ett eller annet vis?

Kontaktperson styremedlem
Arne Bratsberg, Mob 92051490