Organisering

Harstad Turnforening ble stiftet i 10.november 1898 og er en av de eldste i regionen.
Vi er en stor klubb med mange medlemmer og jobber for at vi skal være en breddeklubb med mye turnglede.
Vi leier halltid i Harstadhallen men har et stort ønske om egen turnhall.

· Styret jobber aktivt med å tilrettelegge for en gode treningsforhold og en levende forening. Styret velges på årsmøte i mars.

· Våre trenere og hjelpetrenere er dyktige og entusiastiske, sørger for allsidig trening og holder seg oppdatert med kurs.

· Våre medlemmer er fra 3 år og oppover. Mange av medlemmene er barn, men vi har også en stor andel voksne som har vært med siden de selv var barn, eller siden de fulgte egne barn og ble med på trening. Mange trofaste medlemmer gjør foreningen til et godt, sosialt sted å trene.

Styret består i dag av:

Leder Geir Borch Karlsen

Telefon: 92 01 46 68

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kasserer/nestleder  Lise-Karin Fjærli

Telefon: 90 95 49 68

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Medlemsansvarlig Tanya Johannessen

Draktansvarlig Benedikte Nilsen

Telefon: 95 70 80 86

Arrangementsansarlig Mats Bang Pedersen

Sekretær Tone Dahl Jacobsen

Styremedlem/Turnhallansvarlig Arne Bratsberg

Styremedlem/Treneransvarlig Leif Igor Micheeff

Varamedlem Linda Søfting

Varamedlem Siw Skogstad Johnsen

Send oss en e-post dersom du lurer på noe, så svarer vi så raskt vi kan!

Hovedsponsor:

68Nord farge vertikal stor