Vi er selvfølgelig på facebook også...
Julie Katrine Dragland

Julie Katrine Dragland

Kjenner du noen som kunne tenke seg å prøve turn eller har du lyst å prøve en annen idrett?

27. juni til 1. juli har flere av byens idrettslag slått seg sammen og tilbyr gratis sommertrening for barn i alderen 10-13 år. 

For mer informasjon om når, hva man trenger og hvordan man melder deg på: se bildet. 

Dersom det er noen av våre turnere som har lyst å være med på turn delen på tirsdag, så er det mulig å kontakte Pernille Eikanger mandag kveld for å høre om det er plass.

Endelig! Turnhallen er lagt ut på anbud! Hurra!

 

Da er anbudskonkurransen for turnhallen (flerbrukshall med kampsport og turn) i tilknytning til Stangneshallen endelig kunngjort på Doffin.

 

Det er kommunen som er oppdragsgiver og den kunngjorte totalentreprisen omfatter selve hallen (bygget) og utomhus, dvs paerkering mv. Anbudskonkurransen omfatter ikke turnutstyret som HTF selv skal anskaffe. Tilbudsfristen er satt til 22.08.2022 kl 12 (oppdatert tidsfrist), og det bli spennende å se hvor mange entreprenører som fatter interesse for anbudskonkurransen og for prosjektet. Valg av leverandør planlegges i begynnelsen av august og kontrakt planlegges signert før 1. september, og hallen planlegges å være ferdig høsten 2023, når HTF fyller 125 år.

 

Hele konkurransegrunnlaget/alle dokumentene kan lastes ned fra kunngjøringen på Doffin.no under «Vis Dokumenter» velg «Klikk her for å se kunngjøringen anonymt» deretter «Grunnlag» Noen av dokumentene krever spesiell programvare for å åpne.

 

https://www.doffin.no/Notice/Details/2022-389311

 

Sammen med tekstdokumentene er det også lagt ut en del tegninger og skisser, i hovedsak de som er presentert tidligere som interiør og eksteriør, snitt mv, men vi har også nå fått lagt ut våre skisser av innredning/utstyr fra våre utstyrsleverandører Ifact og Unisport. Disse skissene viser våre ambisjoner ift. innredning og utstyr i hallen. HTF har fremdeles ikke har valgt leverandør for utstyret, men er fortsatt  i god prosess med begge disse leverandørene. Vi vil gjøre vårt valg av leverandør etter at det er signert kontrakt på byggingen av hallen, og når det er fastsatt en ferdigstillelsesdato for hallen.

 

HT har laget et fint oppslag om dette i dag https://www.ht.no/sport/i/OrV913/lyser-ut-konkurranse-for-hallen-paa-stangnes (krever abonnement).

 

Nå vil vi i styret og i turnhallgruppa intensivere arbeidet mot mulige sponsorer og støttespillere i sommer og i høst. Husk å snakke med alle dere kjenner om dette og å tipse oss om mulige støttespillere.

 

Styret ønsker dere alle sammen en super og en aktiv sommer!

 

52102326 A 90 00 01 F02 Illustrasjoner eksteriør

52102326 A 90 00 02 F02 Illustrasjoner interiør

Harstad 11.05.2022

Unisport Harstad 22 02 28

Turnhall Plan01small

tirsdag, 14 juni 2022 20:18

Equinor støtter HTFs "Unge Trenere"

- Det er en glede å støtte prosjektet "Unge Trenere" i Harstad Turnforening. Turnforeningen tenker langsiktig på rekruttering, og vil utdanne flere unge trenere i påvente av ny turnhall. Med midler til kursing av de 12 unge trenerne de har fra høsten, kan flere av dem som står på venteliste få trening når hallfasilitetene er på plass. Equinor er dermed med på å bidra til inkludering, samtidig som unge turnere får økt kompetanse, sier Anita Stenhaug, lete- og produksjonsdirektør i Equinor.

Temaet «samhold og inkludering» var tema for vårens tildelinger i Equinor.
I løpet av våren 2022 har Equinor fått inn over 2100 søknader fra foreninger, idrettslag og andre i hele landet som ønsker å gjennomføre tiltak for barn, ungdom og studenter. I regionen Nord-Norge kom det i april inn 249 søknader. I Equinor gleder man seg over å gi støtte til totalt 186 tiltak over hele landet i denne tildelingen, der Harstad Turnforening er en av dem som mottar 100.000 kroner. For HTF var det svært viktig å få nettopp denne tildelingen fordi de har lenge hatt planer om å kurse sine unge trenere. Siden 2018 har foreningen hatt et eget «Unge trenere»- prosjekt, der de forsøker å rekruttere fem-åtte unge gymnaster eller unge tidligere gymnaster, for å utdanne disse som trenere i HTF.

- Målet med dette er blant annet å sikre oss turnkompetente unge trenere, hindre frafall, samt å forberede oss til den nye turnhallen står ferdig. Ny turnhall vil muliggjøre etablering av mange flere turnparti, og det vil derfor bli behov for å rekruttere ytterligere mange flere trenere. Flere turnkompetente unge trenere vil gi store muligheter for flerbruk i den nye turnhallen som vil bidra til samhold og inkludering av mange, både i og utenfor HTF, forklarer Geir Borch Karlsen, styreleder i Harstad Turnforening.

Det er en glede at vi nå får midler til å sende unge trenere på kurshelg i Sandnes i slutten av august, delta på trampettsikringskurs på Senja, i Narvik eller Kabelvåg til høsten. I tillegg vil HTF sende noen på trampolinesikringskurs i løpet av høsten eller våren.

- Tildelingen vil sette fart på utdanningen av våre unge trenere, øke motivasjonen og heve kompetansenivået på disse og bidra til at disse ressurspersonene blir i Harstad og skaper aktivitetstilbud som inkluderer mange. Samtidig forbereder vi oss på en situasjon med ny flerbrukshall med turn, og kanskje dobbelt så mange gymnaster, samt lage treningstilbud til andre idrettslag og til ikke-organisert aktivitet i den nye turnhallen, sier Karlsen i turnforeninga.

Equinor har støttet frivilligheten i Norge gjennom flere tiår. Mange har fått glede av støtte fra talentutviklingsprogrammet Morgendagens Helter på nasjonalt nivå og lokale tildelinger. For Equinor er det ekstra stas å kunne glede en lokal forening i vertsbyen Harstad, omtrent nøyaktig på 50-årsdagen til selskapet tirsdag 14. juni.

- Det har alltid vært viktig for oss å gi noe tilbake til alle de foreninger og lag som gjør noe ekstra for barn og ungdom. Harstad Turnforening er et godt eksempel på noen som legger til rette for viktige aktiviteter i byen, sier Stenhaug.

Harstad Tidende var også innom på besøk og skrev om tildelingen og noen av våre fantastiske Unge Trenere.
Mer om dette kan leses HER (NB! + sak)

 

Equinor

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen