Vi er selvfølgelig på facebook også...
Camilla Vikan

Camilla Vikan

fredag, 27 mai 2022 06:57

HTFs våroppvisning onsdag 1. juni

Onsdag 1. juni kl 17:30 har vi vår årlige sesongavslutning i Harstadhallen.

Der får vi se showet HTF deltok med på Barnekretsturnstevnet i Tromsø, samt at de enkelte partiene får vist frem hva de har jobbet med i vår.

 

Det blir selvsagt også cafe med kaker, vafler, pølser, kaffe og brus mm.

 

Dørene åpnes kl 16:30. Man kan betale med kort, Vipps eller kontant. Inngang er kr 100 for alle over 16 år. Overskuddet settes på sparekontoen for turnhall.

 

Gymnastene bes stille ferdig skiftet partivis ned i hallen kl 17:00. Kjøreplan bli lagt ut etter trenermøtet på mandag. Dugnadslista er heldigvis snart fylt opp og det er supert med så god oppslutning fra dere foreldre.

 

Vi mangler fortsatt hjelp med noen kioskvakter men håper noen melder seg til arrangementsansvarlig Mats i løpet av de nærmeste dagene.

 

Velkommen alle sammen!

tirsdag, 26 april 2022 12:26

Oppdatering Bambusa-dugnad i uke 21

Håper alle er klare til å starte sokkesalg!
Minner om viktige datoer i forbindelse med vårens Bambusa-dugnad:


Alle som har fått utlevert en pose, må sørge for å Vippse 1000kr til sin dugnadsansvarlig innen 3. juni. Usikker på hvem du skal Vippse til? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Om noen ikke har fått utlevert pose, ta kontakt med meg eller dugnadsansvarlig ved aktuelt parti. Usikker på dugnadsansvarlig? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Dugnadsansvarlige må huske på å innbetale til HTF innen utgang av uke 23.

 

 

Opprinnelig tekst:

Harstad turnforening skal i 2022-2023 investere 5-7 millioner kroner i turnutstyr og innredning i den nye turnhallen.

Byggestart for hallen vil være på sensommeren i år, og skal være ferdig høsten 2023, når HTF fyller 125 år!
Det blir hent fantastisk for alle våre eksisterende gymnaster, for de 440 på ventelisten og for de andre idrettslagene i byen.

 

For å skaffe finansiering til dette må vi alle i HTF bidra, både med kontingent og treningsavgift, og med dugnader. Både vinteroppvisningen og sonemesterskapet gav overskudd i titusenkronersklassen. I tillegg jobber vi i styret og i turnhallgruppa med sponsorer og støttespillere, samt gavefond etc.

 

HTF har inngått avtale med Bambusa om å gjennomføre en dugnad med sokkesalg i vår og en i høst. Bambusa lager høykvalitetssokker av miljøvennlig bambus. Det er svært gode ig miljøvennlige produkter med god passform. Les mer om Bambusa her bambusa.no

 

Dugnaden består i at alle gymnaster i HTF får en pose med 5 pakker med sokker (5 par sokker i hver pakke) som de må selge eller kjøpe til familien. Ved flere gymnaster i en familie får familien en pose. Sokkepakkene selges for kr 200 pr pakke og til sammen utgjør de 5 pakkene i hver pose kroner 1000. Pakkene kan kjøpes til familien til eget bruk eller kjøpes og brukes som gaver etc. De kan selges til familie, naboer, venner og kjente, men må selges eller kjøpes som en salgsdugnad i løpet av 4 dager (for å unngå mva) i uke 22, fra 30. mai til 2. juni. Innbetalingen på kroner 1000 fra hver familie gjøres på Vipps innen 3. juni.

 

Sokkepakkene utleves uka før, uke 21. Vi kommer tilbake med mer detaljer om utlevering og innbetaling etc. Innen den tid må hvert parti oppnevne en dugnadsansvarlig blant foreldrene, i samarbeid med hovedtrener på partiet.

Oppgaven til dugnadsansvarlig bli å hente 1-2 esker med poser i uke 20 og levere disse posene ut på partiet (inntil 20 gymnaster/poser pr parti), og ta imot betalingen på kroner 1000 på Vipps i slutten av uke 23, og å innbetale dette til HTFs konto ved dugnadsslutt.


Vi håper dere alle vil bidra i dette felles løftet for å finansiere utstyr til ny turnhall. Om vi får dette til vil vi tjene inn over 200.000 kroner til turnutstyret til ny turnhall bare i 2022.

 

bildet logoer

Under finner dere signert protokoll/referat fra årsmøtet i HTF 29. mars. Ber alle gjøre seg litt kjent med det.

 

Som vanlig var det svært tynt oppmøte på årsmøtet og vi håper å bedre det til neste år med å kanskje arrangere et større medlemsmøte i forbindelse med årsmøtet, med fokus på ny turnhall og ny organisering av HTF.

I neste årsmøte håper jeg også at vi kan få på plass en ungdomsrepresentant i styret, og/eller at vi får med noen av våre eldste unge gymnaster, som ordinære styremedlemmer.

Som dere vil se og som det fremgikk av innkalling/sakspapirer er det vedtatt en økning av kontingent og treningsavgift med ca 40 %. Begrunnelse for det fremkommer av referatet.

 

Det er også vedtatt å starte tilsettingsprosess for å rekruttere og ansette både daglig leder og hovedtrener ila 2022 og 2023.

 

Styret vil fremover fokusere på å skaffe finansiering til utstyrsanskaffelsen til turnhallen, og vil jobbe med både sponsorer, støtte/gavefond og med dugnader fremover.

Heldigvis ga både vinteroppvisningen og SM Rekrutt fine overskudd som går inn i sparing til nytt utstyr i turnhallen.

 

Håper mange nytter sjansen til å sikre seg en god og forutsigbar strømavtale med Idrettsstrøm fra Polar Kraft.

 

Nå er det straks UVKTS og etter hvert BKTS…og deretter våroppvisning før sommerferien, men much to do før det! 

 

God påske, alle sammen!

Protokoll/referat årsmøte HTF 29.03.22

mandag, 21 februar 2022 07:59

UVKTS og BKTS

Ungdoms- og voksenkretsturnstevnet arrangeres på Finnsnes 23. april og Barnekretsturnstevnet arrangeres i Tromsø (TUIL-hallen) 21.-22. mai. Bare å holde av datoene allerede nå!

 

Vi kommer tilbake til påmelding mv.

mandag, 21 februar 2022 07:54

HTFs vinteroppvisning onsdag 2. mars

Da forsøker vi på nytt med forsinket juleoppvisning (vinteroppvisning) onsdag 2. mars fra kl 17:30. Vi kommer tilbake med mer informasjon snarlig, herunder ift dugnad mv.

 

Vi gleder oss til endelig å se alle gymnastene og dere foreldre i hallen igjen!

 

 

fredag, 28 januar 2022 09:53

Åpen hall - Utsettes til i vår

Pga av høyt smittepress ser vi oss nødt til å utsette vårt «Åpen hall»-arrangement. Arrangementet er planlagt som en feiring av vedtaket om å bygge turnhall i forlengelsen av Stangneshallen.

 

Vi vil gjennomføre dette arrangementet sammen med alle som vil delta og feire turnhallvedtaket, men vi ser oss nødt til å utsette det til smittesituasjonen og koronareglene gjør det enklere å gjennomføre det.

 

Vi kommer tilbake til dato, invitasjon og informasjon om påmelding. Vi ser for oss at det vil bli i løpet av våren/forsommeren, en gang etter påske.

 

Det innkalles med dette til årsmøte i Harstad turnforening for 2022, mandag 21. mars kl 20:00. Vi kommer tilbake til om årsmøtet blir avholdt som fysisk møte eller på Teams.


Saksliste:
1. GODKJENNE DE STEMMEBERETTIGEDE
2. GODKJENNE INNKALLING OG SAKSLISTE
3. VALG AV DIRIGENT, SEKRETÆR OG 2 REPRESENTANTER TIL Å UNDERSKRIVE PROTOKOLLEN
4. ÅRSMELDING FOR 2021
5. REGNSKAP FOR 2021
6. INNKOMNE FORSLAG OG SAKER
7. MEDLEMSKONTINGENT
8. BUDSJETT 2022
9. HTFS ORGANISAJONSPLAN
10. VALG

Fullstendig saksliste og sakspapirer til årsmøtet vil bli lagt ut på hjemmesiden harstadturnforening.no senest en uke før årsmøtet. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være kommet inn til styret senest to uker før årsmøtet. Saker og forslag sendes på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Styret i HTF ønsker alle våre gymnaster, trenere, frivillige og foreldre et supert 2022. Vi håper på et år med enklere tiltak ift korona etter hvert, og at vi i stor grad skal komme tilbake til en mer normalt trenings- og konkurransehverdag, med stevner og konkurranser som vi har savnet de to siste årene.


2022 blir et veldig spennende år for HTF med oppstart av bygging av turnhallen, og med starten på en nødvendig profesjonalisering av foreningens administrasjon, slik at vi er klare til å drive en langt større forening med egen turnhall i 2023.

Smittesituasjonen er for tiden nokså oversiktlig i Harstad med 1 til 10 nye smittetilfeller pr dag i romjula, hvorav de fleste er kjente nærkontakter eller tilreisende. Til sammen er det kommet 35 nye positive tilfeller på Luftveisklinikken siden julaften. Det er også kommet noen få tilfeller med omikronvarianten i byen, og det synes klart at denne varianten smitter betydelig lettere enn de forrige variantene.

Alle skoleelever i kommunen er oppfordret til å gjennomføre hurtigtest hjemme i løpet av dagen i dag og det er delt ut tester på skolene. Vi oppfordrer alle til å teste seg i dag. Trenere som har mulighet til å teste seg oppfordres også til det. Vi håper det gir ekstra trygghet ift å avdekke smittetilfeller som ikke alt er oppdaget, og at det vil bidra til å bremse den ventede smitteøkningen med omikronvarianten. Vi oppfordrer også alle til å vaksinere seg når man får tilbud om det.

Samlet gjør dette at styret føler seg trygg på at det er riktig å starte året med trening allerede fra mandag 3. januar, men vil minne om våre enkle koronaregler:

1. Vær hjemme om du ikke er helt frisk, og test deg ved mistanke om korona. Vær hjemme ved smitte i husstanden, eller hos andre du er mye sammen med.
2. Ha god hånd- og hostehygiene - Bruk håndsprit på vei inn og ut av hallen.
3. Registrering av deltakere og trenere i Spond for smittesporing og medlemsadministrasjon.

Husk også å ikke mingle mellom partiene i hallen.

Vi planlegger også å gjennomføre en forsinket juleoppvisning (vinteroppvisning) i Harstadhallen onsdag 26. januar dersom ikke smittesituasjonen setter en stopper for det. Vi håper da å i størst mulig grad kunne bruke dugnadslisten som ble laget før jul, men vi kommer nærmere tilbake til dette. Vi oppfordrer alle partiene til å fortsette foreredelsene til oppvisningen der vi slapp før jul.

Vi gleder oss til å se dere i hallen!

fredag, 12 november 2021 18:53

Åpen hall flyttes til søndag 30. januar

HTFs styre har i dag besluttet å flytte feiringen av vedtaket om bygging av turnhall i tilknytning til Stangneshallen fra søndag 21. november til søndag 30. januar.

Dette pga høyt smittepress i omkringliggende kommuner og i fylket pt samt økende smitte i Harstad, men også som følge av lav vaksinegrad blant de unge. Vi ønsker ikke at dette arrangementet skal bidra til unødvendig smittespredning før jul og håper på litt lettere forhold i månedsskiftet januar-februar.

Vi kommer tilbake til påmelding i midten av januar, så ses vi til feiring av turnhallvedtaket med Åpen hall i Harstadhallen siste søndag i januar.

Harstad turnforening er med i Polar Krafts satsning - Kraft til Idretten!

Vil du ha en god strømavtale som også gir økonomisk støtte til Harstad turnforening– bytt til Idrettsstrøm! Prisen på Idrettsstrøm er en miks av spotpris og fastpris, og gir en god og forutsigbar pris. I gjennomsnitt har prisen i 2021 vært på 35,86 øre pr kWh. Det koster ingenting å bytte (eller å bytte tilbake) og det er ingen bindingstid. Strømmen er sertifisert som fornybar energi med Elsertifikater og faktureres etterskuddsvis.

Klarer vi å få 100 familier/firma til å bytte til Idrettsstrøm hos Polar Kraft, vil vi få en fin bonus i tillegg til årlig fast støtte. I tillegg går 1 øre pr kWh som våre støttespillere bruker, til turnforeningen, dvs at en normalt familie vil sørge for at Polar Kraft årlig utbetaler støtte på 200-300 kr til HTF. Klarer vi tillegg å få med bedrifter vil selvsagt de årlige støttebeløpene bli enda større. Støtten vil være kjærkommen og viktig når vi skal handle turnutstyr til ny turnhall for 4-6 millioner, og når vi skal profesjonalisere organisasjonen vår for å gi et enda bedre tilbud til våre gymnaster, og til alle på ventelisten. Får vi mange familier med og i tillegg klarer å få med noen firma, kan vi kanskje oppnå årlig støtte på kr 100.000.

Bytt i dag, det er kjempelett – Du gjør det på HTFs egen Idrettsstrøm-side hos Polar Kraft:
kampanje.kti.no/?kid=harstad-turnforening&fml=87

Her finner du også informasjon om strømproduktet, prisen og hvordan Kraft til idretten fungerer!

Hos Polar Kraft finner du også mer detaljert informasjon om Idrettsstrøm-produktet.
polarkraft.no/stromavtaler/privat/idrettsstrom/forvaltet-pris-idrettsstrom

Geir har alt bytta til Idrettsstrøm og kjempefornøyd, og det er også flere andre i foreningen som alt har Idrettsstrøm i kontakten sin. Jeg håper alle i HTF kan være med og verve venner og firmaer. Snakk med besteforeldre, tanter og onkler, med naboen og med jobben. Skulle du ønske å støtte en annen klubb med Idrettsstrøm er det selvsagt også helt ok, men vi vil gjerne ha deg med på HTF-laget!

Camilla Vikan i HTF-styret er vår Idrettsstrømekspert og kan også kontaktes ved spørsmål (epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , tlf 936 56 123). På dagtid er Camilla kunderådgiver i Polar Kraft.

 

 

kraft til idretten htf

 

Side 1 av 3

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen