Vi er selvfølgelig på facebook også...
Tanya Johannessen

Tanya Johannessen

Da er klubben i mitt hjerte ferdig for i år, og vi ble dessverre ikke trukket ut for premier i år, men takk for alle stemmer!

 

Her ser dere lista over de som ble trukket ut: spleis.no/klubbenimitthjerte/vinnere

 

Grattis til Finnsnes IL, Bodø gym og turn m.fl! Vi prøver igjen til neste år. 

 

Spleis til Turnhall for alle fortsetter. 

Tusen takk for alle bidrag på Spleis til Turnhall til alle. 60 bidragsytere har gitt til sammen kr 11.550. De går inn på sparekonto til turnhall. Vi holder Spleisen åpen ut februar, så det vil fortsatt være mulig å bidra på denne i 79 dager til?‍

 

Styret jobber videre med turnhallprosjektet vårt og skal ha nytt møte med kommunen allerede på mandag. 

 

God helg og god advent til alle sammen

tirsdag, 24 november 2020 07:39

Velkommen på trening!

 
Det er nå kommet 2 nye smittetilfeller i Harstad i løpet av helga (1 er tilreisende),
og 10 nærkontakter er satt i karantene. Harstad turnforening velger å fortsatt holde åpent for trening i Harstadhallen
for alle partier unntatt voksenturn (GymX), men vil følge utviklingen nøye
i løpet av denne og neste uke, og vil gi dere oppdatert informasjon via Spond. Trening på mandag er allerede gjennomført med mange til stedet.
Velkommen på trening også på onsdag og torsdag, men husk å holde deg hjemme
om du ikke er helt frisk, og følg HTFs koronaretningslinjer i hallen.

harstad.kommune.no/koronasmitte-i-harstad-reiseraad-karantene-isolasjon.529787.no.html ht.no/nyheter/2020/11/22/To-nye-smittede-i-Harstad-ti-personer-i-karantene-23040986.ece Husk å stemme på Klubben i mitt hjerte og støtte turnhallprosjektet vårt! spleis.no/project/154396


Nå har vi spleis til turnhallprosjektet vårt og vi håper at mange av dere vil delta i spleisen via lenken under. Samtidig blir vi med loddtrekningen av pengepremier. 

 

https://spleis.no/154396 

 

Harstad turnforening er med i Klubben i mitt hjerte, hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier som vil gå rett til turnhallprosjektet vårt.

 

Stem frem ditt favorittlag!

 

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 14-27 november. Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!https://www.idrettsforbundet.no/tema/kampanjer/klubben-i-mitt-hjerte/

 

Alle pengene som samles inn skal gå til turnhall i Harstad!

Smittesituasjonen i byen synes nå under kontroll, selv om det er tre nye smittetilfeller i løpet av helga.

 

https://www.harstad.kommune.no/ingen-positive-covid-19-proever-siste-doegn.6345261-526811.html

 

https://www.harstad.kommune.no/koronasmitte-i-harstad-reiseraad-karantene-isolasjon.529787.no.html

 

Styret har derfor besluttet å åpne opp for trening fra og med onsdag førstkommende - 11.11.2020.

 

Følg med på informasjon fra trenere via Spond for hver enkelt parti.

 

Husk på smittevernreglene.

Vi sees i hallen! :)

Hei alle gymnaster og foreldre i HTF. 
 
Det er ikke kommet ny informasjon om smittede siden torsdag 5. november.
 
Vi er likevel ikke trygg på hva som kommer av ny informasjon på mandag, mao om det er nye smittetilfeller som ikke er fremkommet i helga.
 
Det er en prioritet å sørge for at de unge ikke rammes unødvendig av nedstengning, og så langt mulig bør vi holde turntilbudet vårt åpent. 
 
Vi har derfor besluttet følgende:
 
1.       Vi holder stengt mandag 9/11 og avventer oppdatert smitterapport fra kommunen på mandag – Vi har også styremøte mandag kveld og tar den endelige avgjørelsen da.
 
2.       Vi åpner for turn igjen på onsdag 11/11 dersom smittekurven fortsatt er nedadgående, og holder stengt ut uka dersom kurven ikke er nedagående.
 
3.       Dersom vi må holde stengt hele denne uka (uke 46), tar vi en ny beslutning for neste uke (uke 47) på fredag 13/11.
 
Så håper vi at mandagen gir oss gode nyheter og at vi alle ses igjen i hallen på onsdag og torsdag...og resten av høsten.
 
Trenerne oppdaterer arrangementer/treninger i Spond. 
 
Husk å være hjemme om du ikke er helt frisk. Husk god hoste- og håndhygiene og husk å ikke mingle med andre partier i hallen!
 
Stay safe!
lørdag, 31 oktober 2020 05:43

HTF avlyser treninger i uke 45


Som følge av oppblomstringen av koronasmitten i byen vår, har vi valgt å avlyse treningene i neste uke. 

Vi gjør dette som et forebyggende tiltak for å forsøke å minske smitterisikoen blant våre flotte gymnaster og trenere, og for å bidra til at vi her i byen ikke kommer i en situasjon der vi må holde stengt over en lengre periode. 

Vi vil i løpet av neste uke ta stilling til om vi kan åpne igjen i uke 46, eller om det blir nødvendig å holde stengt lengre. Husk å trene i neste uke likevel. Det er veldig fint i skog og mark, og dere kan gjøre styrkeøvelser hjemme. Bruk videoer på YouTube og øvelser dere kjenner fra turntreningen, som plankeøvelser og håndståendeøvelser og Uptown funk. 

Trenerne avlyser treningene/arrangementene i Spond, og ser til at alle gymnastene på partiet får beskjed. 

Stay safe!

Sparebank 68N har forlenget generalsponsoravtalen med Harstad turnforening et år og støtter oss med kr 150.000 også i 2021.

 

Hurra og tusen takk til lokalbanken vår. Pengene blir brukt til å kurse våre unge trenere og våre nye trenere, og resten vil gå inn på sparekonto til turnhall.

Hei alle våre flotte gymnaster og trenere!

 

Da er vi kommet godt i gang med høsten i Harstadhallen, og vi har vært rundt og sett på de aller fleste partiene de siste ukene. Vi ser at dere er flinke med håndsprit og at gruppene ikke er større enn 20 gymnaster. Det er likevel et par-tre forhold vi ønsker at dere skal fokusere enda mer på fremover, nå som smittesituasjonen er i forverring. Vi kan fort få en oppblomstring i Harstad, slik de har fått i Hammerfest, og da gjelder det å være godt forberedt, og å allerede følge smittevernreglene i det daglige.

 

1.       Husk å ikke blande gruppene/partiene – Det skal være minst 5 meter mellom partiene, og mingling mellom partiene under og etter trening er ikke tillatt. Blanding av grupper gjør smittesporingsarbeidet ved et smitteutbrudd mye vanskeligere.

 

2.       Husk å holde avstand når dere går inn og ut av hallen og i inngangspartiet, og når dere rydder utstyr mv.

 

3.       Dra rett fra hallen etter trening, ikke bli igjen i hallen etter partiets treningstid. Ikke bruk utstyr som andre partier har brukt og som de har rengjort/desinfisert. Da klarer vi ikke å sikre at en ev smittet gymnast «bare» kan smitte sitt parti. 

 

I tillegg er det viktig å opprettholde god håndhygiene før, under og etter trening, og ikke minst å være hjemme om du ikke er helt frisk. Husk også å vaske brukt utstyr med mye håndkontakt med overflatesprit der det er mulig.

 

Vi synes trenerne er flinke til å registrere oppmøte i Spond, og det er svært viktig ift. smittesporing. Husk at alle trenerne som deltar også skal registreres på det aktuelle partiet.

 

Vi ber alle trenerne om å repetere HTFs koronaretningslinjer med partiet sitt på første trening denne uka. Koronaretningslinjene ligger i koronakassene i hallen.

 

https://harstadturnforening.no/index.php/item/110-htfs-koronaretningslinjer-for-trening-i-harstadhallen-hosten-2020

 

https://gymogturn.no/2020/05/12/koronainformasjon-samleside-ngtf/

 

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/artikler/nifs-anbefaling-til-utovelse-av-idrettsaktivitet2/

 

Ta vare på hverandre - Alt blir bra!

 

fredag, 09 oktober 2020 06:53

Turnhall til ALLE!

Etter mer enn 10 års arbeid med turnhallprosjektet, er vi endelig kommet til det tidspunktet når politikerne i november eller desember i år skal ta stilling til bygging av turnhall. HURRA!

 

https://www.ht.no/nyheter/2020/10/08/Turnhall-til-ALLE-22791717.ece

Side 1 av 3

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen