Vi er selvfølgelig på facebook også...
Tanya Johannessen

Tanya Johannessen

fredag, 26 november 2021 16:38

HTFs juleoppvisning onsdag 8. desember

Velkommen til Harstad turnforenings juleoppvisning i Harstadhallen onsdag 8. desember!

 

Etter to corona-avlyste våroppvisninger og en corona-avlyst juleoppvisning er vi nå endelig klare for HTFs tradisjonelle juleoppvisning i Harstadhallen.

 

Da får vi endelig se alle våre flotte gymnaster og trenere samlet i hallen og vi får se noe av det gymnastene har jobbet med i høst. Vi har mange gymnaster som har vært med lenge, men også mange nye gymnaster i foreningen siden forrige oppvisning som var julen 2019. Vi har også fått to RG-partier (Rytmisk gymnastikk) i høst.

 

Juleoppvisningen blir gjennomført onsdag 8. desember fra kl 17:30. Dørene åpnes kl 16:30. Kom gjerne tidlig for å unngå trengsel.

 

Det blir cafe og gode muligheter for vafler, kaker og kaffe, og varme pølser for de som ikke rekker middagen. Ta med hele familien og tilbring ettermiddagen i hallen sammen med oss.

 

Betaling foretrekkes med Vipps eller kort, men kontanter går også bra. Inngang kr 100 for alle over 16 år. Overskuddet settes på sparekontoen til turnhallen.

 

Det blir også mulig å handle turnklær fra lageret vårt (begrenset utvalg), kjøpe «andel» i turnhallen, og å bytte til Idrettsstrøm fra Kraft til idretten hos Polarkraft.

 

HTF har fortsatt sterkt fokus på smittevern og vil forsøke å gjennomføre arrangementet med så lav smitterisiko som vi klarer, og vi har derfor følgende viktige coronaregler for arrangementet:

 

1. Du må ikke komme i hallen om du ikke er helt frisk, eller dersom du er usikker på om du kan være smittet pga smittede nærkontakter eller smittede i husstanden.

2. Ha god hånd- og hostehygiene og bruk håndsprit jevnlig.

3. Alle som jobber i cafeen vil bruke munnbind og vil bruke håndsprit jevnlig.

4. På tribunen vil det nødvendigvis kunne bli nokså tett, og vi anbefaler derfor alle voksne å bruke munnbind på tribunen, når man ikke spiser og drikker.

5. Turnpartiene vil bli holdt adskilt på gulvet i hallen og vi bruker håndsprit gjennom hele arrangementet.

 

Siden julenissen er avhengig av å være helt frisk på julaften og derfor må passe seg ekstra godt før jul, vil vi dessverre ikke få besøk av nissen i år, men kanskje det blir noen små presanger likevel?

 

Arrangementet vil som vanlig bli gjennomført på dugnad. Dugnadsliste følger i eget innlegg på Spond. Det er bare å melde seg på jo før jo heller.

 

Velkommen på HTFs juleoppvisning!

 

Treningstider for sesong 2021/2022  

 

Foreløpig i Seljestadhallen (mens vaksineringen pågår i Harstadhallen)

 

mandag onsdag torsdag
16:30- 17:00 JR/SR Guttepartiet   Mix 2014/2015 MIX1 16:30- 17:00
17:00- 17:30 JR/SR Rekrutt Guttepartiet Gymlek 2014/2016 Mix 2013 Jenter 2011/2012 Mix 2014/2015     MIX1 JR/SR 17:00- 17:30
17:30- 18:00 JR/SR Rekrutt Mix 2012 Gymlek 2014/2016     Mix 2013 Jenter 2011/2012 MIX2 Rekrutt JR/SR 17:30- 18:00
18:00- 18:30 JR/SR Rekrutt Mix 2012 Mix 2013     Jenter 2011/2012     MIX2 Rekrutt JR/SR 18:00- 18:30
18:30- 19:00                       MIX2 Rekrutt     JR/SR     18:30- 19:00
Gymlek 2017-2018

tirsdag

17:00-18:00  Medkila skole

  onsdag    

 

Kontaktinformasjon til trenere og invitasjon til treninger finner dere i Spond. 

 

I år ble det sendt eposter til de nye og de som endret parti, resten av "gamle" gymnaster får invitasjon bare direkte i Spond.

 

Ta konktak med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved spørsmål.

 

MELD DEG PÅ!

 

Arctic Race of Norway trenger løypevakter på førstkommende søndag. Løypevaktene plasseres ut fra Tjeldsundbrua til Sørvik, over Kvæfjord og til sentrum av Harstad.

 

Harstad turnforening vil stille med 10 eller flere løypevakter. Dette skal profilere HTF og skaffe gode inntekter til klubben - 1000 kr per pers. Løypevaktene får ARN-jakke og HTF T-skjorter/piquet som de kan ha under jakken.

 

mer info fra Arctic Race of Norway:

Du kan være med å arrangere sykkelrittet - og samtidig sikre ditt lag eller forening noen inntekter. Du får også en flott eksklusiv Arctic-Race-jakke.

Nå kan du være med å arrangere Arctic Race of Norway søndag 8. august. Vi trenger deg for å få gjennomført sykkelrittet på en trygg og sikker måte.

Din jobb vil i hovedsak være å sikre kryss og passeringspunkter slik at ingen forviller seg inn i løypa. Det krever ingen forkunnskaper, og du får både opplæring og en kontaktperson hos politiet. Du får også en flott jakke til odel og eie.

 

Dobler betalingen

Kommunen gir 85 per time (ca 510 kr for hele dagen) til enten ditt lag eller forening - eller til det laget eller foreningen du ønsker hvis du ikke er tilknyttet noen, for din innsats. Klarer ditt lag eller forening å stille med minst ti personer, gir vi 1000 kroner per person for hele dagen. Selv får du en flott Arctic Race-jakke.

 

Krav til løypevaktene

For å være løypevakt må man være over 18 år og gjennomføre et digitalt løypevaktkurs på en og en halv time. Man må regne med å sette av tiden fra søndag formiddag til ettermiddagen. Dette varierer litt etter hvor man er i løypa. Løypevaktene plasseres ut fra Tjeldsundbrua til Sørvik, over Kvæfjord og til sentrum av Harstad, der rittet avsluttes. Vi prøver å plassere løypevaktene ut i løypa der de vil stå, man kan ikke garantere dette.

Vi har laget et eget skjema der du kan melde deg på: PÅMELDING. Etter at du har meldt deg på, tar vi kontakt slik at du er best mulig forberedt og klar i god tid før rittet starter – og slik at du får jakken i god tid.

 

 https://www.arctic-race-of-norway.com/no

 

 https://www.arctic-race-of-norway.com/no/hele-ruten

 

Meld dere på HER og send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med kopi til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med info om at dere stiller fra HTF.

 

Takk! :)

Siste mulig treningsdag i Harstadhallen er mandag 14. juni, da opprigging til vaksinering starter allerede onsdag 16. juni.

 

Følg med i Spond for mer.

søndag, 25 april 2021 10:23

Protokoll fra Årsmøte 2021

Her kan dere laste ned protokollen:

onsdag, 14 april 2021 14:22

Digital årsmøte - tilkobling på Teams

Link til møte: 

 

Microsoft Teams møte

 

Bli med fra datamaskin eller mobilapp

 

Klikk her for å bli med på møtet

 

Finn ut mer | Møtealternativer

 
Vedlagt følger årsmøtepapirer til HTF årsmøte onsdag 14. april kl 20:00. 

Lenke til oppkobling på Skype eller Teams kommer på hjemmesiden et par timer før møtet. 

Vel møtt!

 

Vi håper alle har hatt en fin påskeferie med feiring, god mat og fysisk aktivitet. Det er fortsatt en oversiktlig smittesituasjon i Harstad med det siste bekreftede smittetilfellet 30. mars.

 

Det er pt ikke lokale regler for Harstad kommune som begrenser vår aktivitet harstad.kommune.no/spesielle-tiltak-for-harstad.526812.no.html, og det er således de nasjonale reglene som gjelder. Disse er ivaretat i våre koronaretningslinjer som dere finner her harstadturnforening.no/index.php/item/120-smitteverntiltak-for-turnforeningen-paminnelse.  

 

Minner om at ingen må komme i hallen dersom de ikke er helt friske, eller er i isolasjon, karantene eller ventekarantene etter test. Dersom noen har vært på reise i påsken til utlandet eller til områder i Norge med høyt smittetrykk, forutsetter vi at det er tatt koronatest ved hjemkomst til Harstad og at man har fått (negativt) svar på denne. Dersom noen har vært på slik reise og ikke har tatt koronatest ved hjemkomst, ber vi om at disse ikke kommer i hallen denne uka, men starter først fra neste uke.

 

Vi gleder oss til å se dere alle i hallen igjen!

 

Kommunen har i dag besluttet en viss lettelse i bestemmelsene for nedstengningen av idretten som følger:

 

-          Under 13 år – Inntil 20 i hver gruppe, men krav om 1 m avstand (unntak for utøvelse av aktiviteten og sikring) og å tilstrebe å ikke blande barn fra skoler med forskjellig tiltaksnivå.

 

-          13-20 år – Inntil 10 i hver gruppe, men krav om 1 m avstand (unntak for utøvelse av aktiviteten og sikring) og å tilstrebe å ikke blande barn fra skolen med forskjellig tiltaksnivå.

 

HTF har gymnaster på partiene på tvers av alle skoler og flere kommuner og har ikke skoletilhørighet som del av informasjonen i medlemsregisteret vårt. Det vil være vanskelig å klare å oppfylle tilstrebe-bestemmelsen om å ikke blande skoler/kohorter for HTF, både pga manglende informasjon, men også pga måten våre partier er organisert på. HTF har organisert partiene med inntil 20 gymnaster og grupper på opp til 10 lar seg ikke enkelt løse for de over 13 år.

 

Vi har også en rekke trenere i helsevesenet som kan ha strengere regler for deltakelse i hallen.

 

Til tross for vårt ønske om å åpne opp så snart som mulig på en trygg måte, har styret i HTF besluttet å fortsatt holde stengt til fredag 26. mars kl 14:00. Vi har også konferert med noen av trenerne for å få innspill ift. dette. Det vil i praksis si at det er stengt til over påske iom at HTF normalt følger skoleruta, men det er pt åpent for at partiene selv kan velge gjennomføre treninger i påskeuka (etter 26. mars kl 14:00) så lenge hallen er åpen. Det avgjøres av hovedtrener som kommuniserer dette ut til eget parti.

 

Det kan selvsagt komme nye bestemmelser og endringer innen fredag kl 14:00. Vi vil i så fall holde dere orientert om dette på Spond og på hjemmesiden.

 

Det hadde vært supert om partiene klarer å gjennom føre en trening eller en sosial aktivitet digitalt eller ute i løpet av denne uka. Så får vi bare håpe at det etter påske vil være mindre smitte og at vi igjen da kan åpen vårt treningstilbud, da vi vet dette er viktig for mange.

 

Ønsker dere alle sammen en god påske og håper været hjelper oss til å kunne være aktive ute i påska.

 

Ta godt vare på hverandre og hold avstand og god håndhygiene i påska!

 

  

harstad.kommune.no/gjoer-lettelser-i-de-lokale-tiltakene.6376837-175063.html

ht.no/nyheter/2021/03/22/Tillater-trening-for-de-under-20-år-men-med-visse-forbehold-23693295.ece

onsdag, 17 mars 2021 17:06

Idretten stengt til 26. mars kl 14:00

Formannskapet i Harstad kommune har i ekstraordinært møte i dag 17. mars bestemt fortsatt nedstengning i håp om å klare å slå ned smitteutbruddet i Harstad helt og fullt. Innendørs organisert trening vil da ikke være tillatt, og Harstadhallen vil være stengt. 

 

Nedstengningen gjelder frem til fredag 26.03.2021 kl 14:00. Uka etter er det skolefri pga påske og HTF har da normalt stengt. Det er likevel åpent for partiene å arrangere treninger i den stille uke, gitt at det innen den tid ikke er kommet ytterligere vedtak om nedstengning, og jeg oppfordrer trenerne til å vurdere det. 

 

Vi håper dette strenge tiltaket virker slik at det medfører at vi kan holde åpent igjen etter påske!

 

Ellers får vi glede oss over nysnøen og lyset og holde oss i aktivitet på ski og på akebrett. 

 

Stay safe!

Side 1 av 5

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen