søndag, 02 september 2018 00:00

Oppstart av ny sesong

Nå er høsten her og alle er godt i gang med skole og arbeid etter ferien og endelig er vi i turnforeningen også klare til å starte opp!

Det er i helgen sendt ut informasjon til alle gymnaster med info om hvilket parti de tilhører og treningstid. Om noen savner dette så send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Faktura for sesongen sendes ut i oktober på mail så det er viktig at alle har rett mail registrert på gymnasten.

Vi har laget nye sider for foresatte som ligger til høyre under snarveier, der finner dere info om regelverk, dugnader, bestilling av drakter og treningstider.
Der legger vi også ut info etterhvert om det er noe vi mener bør ligge der. Håper alle foresatt bruker denne siden og leser det vi har lagt inn der!

Det er og laget egen arkfane for turnhallprosjektet og det vil snart komme mer info der. Om det er noen som ønsker å bidra i prosjektgruppa så ta kontakt med Nina Dons-Hansen som er styremedlem dedikert til oppgaven turnhallprosjektet.

Styret ønsker alle en flott turnsesong!