tirsdag, 29 mai 2018 00:00

Barnekretsturnstevnet i Tromsø 2018

I helga var 61 av våre flotte gymnaster i alderen 6-12 år i Tromsø på det årlige barnekretsturnstevnet, sammen med 12 trenere og reiseledere, i tillegg til en rekke foreldre og søsken.

Det var ca 900 barn til stede som fikk vært sammen i Tromsøhallen en hel helg, fikk stiftet nye bekjentskaper, og fikk vist frem hva de har øvet på det siste året. I tillegg fikk de testet den nyåpnede turnhallen til Tromsø turnforening. Representanter fra styret i Harstad turnforening fikk også omvisning i hallen og gjennomgang av prosjektet fra styreleder i Tromsø turnforening og prosjektlederne for hallprosjektet.

Ungene storkoste seg i den nye turnhallen og noen ville flytte til Tromsø tvert!  Vi ønsker oss veldig en egen turnhall i Harstad og styret jobber aktivt med å få ballen til å rulle raskere her.