mandag, 13 juni 2016 00:00

Viktig informasjon vedrørende opptak til turnåret 2016/2017

Harstad Turnforening vil fra og med turnåret 2016/2017 innføre ventelister på de forskjellige partiene. Vi har frem til nå hatt en interesseliste med tilfeldig utvelgelse av turnere etterhvert som det har blitt plass på partiene. Det har derfor vært lang ventetid for noen, og kort ventetid for andre.

For å sikre at det ikke opptas unødig plass på ventelisten ber vi derfor alle interessenter om å bekrefte at de ønsker å beholde sin plass i køen. Det vil de neste dagene bli sendt ut e-post til samtlige som har meldt sin interesse, med svarfrist søndag 10. juli, slik at vi rekker å sende opptaksinformasjon til nye medlemmer i god tid før nytt turn-år starter.

Den nye ordningen vil altså foregå på følgende måte:

• - Dersom det blir ledig plass på parti Jenter -08 vil det velges nytt medlem fra venteliste.
  • - Utvalget på ventelisten vil i dette tilfellet utelukkende være jenter født i 2008.
  • - Plass tildeles etter ansiennitet, altså til den som har ventet lengst.
  • - Ventelistekriterier vil gjelde samtlige partier, inkludert gymlekpartiene.

Det varierer fra sesong til sesong hvilke partier som får ledige plasser, men vår nye ventelisteordning vil sikre rettferdig ventetid innenfor alle aldersgruppene. Dette medfører ingen endringer for eksisterende medlemmer.

Utfyllende informasjon om påmelding finner dere her.