torsdag, 03 mars 2016 00:00

Påmelding til ungdoms og voksenkretsturnstevnet 2016

Senja Turn ønsker velkommen til

UNGDOMS OG VOKSENKRETSTURNSTEVNE 23.-24. APRIL 2016.

Stevnet arrangeres i Silsandhallen. Stevnet er for ungdommer og voksne født i 2003 og tidligere.

Vi planlegger å reise med buss – bussen går lørdag morgen. De som ønsker å kjøre med foreldre eller annen privat transport, kan selvsagt det, men vi har en pris uansett transportmiddel. Prisen er også den samme uavhengig om du sover på skole eller ikke, eller om du ikke har tenkt å spise alle måltidene dine sammen med de andre turnerne.

Foreløpig program

Lørdag 23.april

Innsjekk stevnekontor ved Silsandhallen. kl. 0900 – 12.30

Trening Silsandhallen. Se eget oppsett som kommer senere.kl. 09.00 –

Gym for Life kl 16.00

Lunsj kan hentes på stevnekontoret mellom kl 10.00 og 12.00.

Middag ca 18.00- 20.00

Kvelds 22.00- 23.00

Det vil være egne aktiviteter som åpen hall, Zumba lørdag kl 14.30-15.30, Kino "Børning" kl. 20, Spillrom med brettspill og kort, samt at det er mulig å benytte lysløypa på Silsand.

Søndag 24 april

Frokost 08.00- 10.00.

Trening Silsandhallen. Se eget oppsett. 09.30-

Lunsj  11.00- 13.00.

Oppstilling defilering 13.45. Oppvisning 14.00

Tidspunkter kan bli forandret når endelig program er klart.

Overnatting

Det planlegges å benytte Småslettan skole og Silsand skole som ligger rett ved hallen.

Det vil også være mulig med parkering av campingvogner i tilknytting til skolene. Om dere skal ha det med send egen mail med info til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

PÅMELDING gjøres via webshop, link ligger under fanen Webshop. Du velger da varegruppe Stevner og varen Deltaker- ungdoms og voksenkretsturnstevnet 2016, under størrelse velger du Overnatting (overnatte på skolen) eller ikke overnatting (om gymnasten har egen overnatting). Under farge velger du gymnasten skal være med bussen eller ikke buss. Etter å ha lagt i handlevogn kommer du til bekreftelsesbildet.

Det skal være egen påmelding for aktivitetene så det er fint om dere sender en mail til medlemsansvarlig når dere melder på og skriver om t skjorte str og hvilken aktivitet dere ønsker å delta på.

Påmeldingsfrist er torsdag 17. mars! Denne er dessverre kort da Senja IL har kort frist.

Faktura kommer da på mail. Pris for hele helgen, inkl transport og overnatting, alle måltider (middag, kvelds, frokost og lunsj), aktiviteter og t-skjorte m.m. – er 1100,- per gymnast. Dette må være betalt innen søndag 20.mars for at du skal bli påmeldt til stevnet. PÅMELDINGEN ER BINDENDE!

Dersom du har spørsmål, kontakt medlemsansvarlig Ida Marie Kleming, kontaktinformasjon finnes øverst på siden. Vi skal svare så godt vi kan!

Håper DU vil være med – meld deg på!

Hilsen Styret i Harstad Turnforening