torsdag, 25 februar 2021 20:30

Innkalling til årsmøte 2021 – Onsdag 24. mars kl 20:00 (endret til 14.4 - se over)

Harstad turnforening innkaller med dette til årsmøte for 2021, onsdag 24. mars kl 20:00. Pga. koronapandemien vil årsmøtet også i år måtte gjennomføres digitalt på Teams eller på Skype.

Påloggingslenke til digitalt møte vil bli lagt på hjemmesiden og på Spond noen timer før møtet. Det vil være et «testmøte» på samme pålogging kl 19:30 om noen ønsker å teste pålogging, mikrofon og høyttaler og ev kamera. Vi vil komme tilbake til prosedyre for ev. digitale avstemninger, men sms eller epost vil kunne være aktuelt. For at møtet skal kunne gjennomføres på en god måte ber vi alle logge på i god tid, ha mikrofon avslått/i mute, når dere ikke snakker.

Sakslisten for årsmøtet er iht. HTF vedtekter (lov for HTF vedtatt på årsmøtet 22.03.2018) som følger:

1.       Godkjenne de stemmeberettigede

2.       Godkjenne innkalling og saksliste

3.       Valg av dirigent, sekretær og to representanter til å underskrive protokollen

4.       Årsmelding for 2020

5.       Regnskap for 2020

6.       Innkomne saker

7.       Medlemskontingent

8.       Budsjett 2021

9.       Valg

10.   Evt.

Saker/forslag som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest to uker før årsmøtet, dvs. senest 10. mars.

Sakspapirene til årsmøtet vil være klare senest en uke før årsmøtet, dvs. senest 17. mars og kan fås tilsendt på epost ved henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Om ønskelig kan dere også få tilsendt kopi av vedtekter og kopi av protokoll fra årsmøtet 2020.

Valgkomiteen består av Thomas Backer-Grøndahl og Sverre Amdam på Gymlek. Dere når disse via Spond dersom noen ønsker å melde sin interesse for deltakelse i styret.

Som del av årsmeldingen vil det bli redegjort kort bl.a. for Turnhallprosjektet og koronasituasjonen, men etter gjennomført formelt årsmøte, vil vi åpne for et uformelt medlemsmøte der bl.a. turnhallprosjektet, koronasituasjonen og andre tema kan diskuteres åpent.

Vel møtt!